Smartphones van Sharp, we zien ze niet vaak. Sterker nog, we zien ze bijna nooit in Nederland. Toch heeft Sharp vandaag groot nieuws. Het bedrijf heeft namelijk een nieuwe grafische schil voor Android ontwikkeld. Het systeem van Sharp heet Feel UX.

Sharp is niet de enige die een nieuwe interface voor Apple heeft ontwikkeld. Eerder deden bedrijven als Samsung (Touchwiz), HTC (Sense) en anderen dit ook al. Met haar Feel UX wil Sharp echter een volledig nieuw idee over de vormgeving van Android lanceren. Een gewaagde stap. Gebruikers zullen er van houden, of zullen het haten. Sharp hoopt met deze grafische schil natuurlijk een grote groep klanten voor langere tijd aan zich te binden.

Belangrijk in Feel UX is personalisatie. Zelfs het lockscherm kan functioneel worden ingericht. Grotere iconen maken het daarnaast makkelijker om snel apps te starten. Feel UX zal voor het eerst op de nieuwe Aquos Phones van het bedrijf te vinden zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.