We hebben al heel wat speakerdocks voor de iPad en iPhone gezien. Toch weet de RockAppleWood ons te verbazen. Het bedrijf zet namelijk een brok hout in je huiskamer. Een uniek brok hout, want ze zijn handgemaakt.

Iedere dock van dit bedrijf zal er dus net iets anders uitzien en mogelijk ook net iets anders klinken. Het hout dat voor deze docks wordt gebruikt komt ook nog eens uit natuurlijk bronnen. Het gaat namelijk om gerecycled hout of hout dat vanzelf van een boom is gevallen. Er wordt dus niet gepakt voor de productie.

Voor het geluid gebruikt RockAppleWood een 1.2Watt speaker en je kan zowel je iPad als je iPhone in de dock plaatsen. De goedkoopste versies van de RockAppleWood gaan al voor een paar tientjes over de toonbank. De echte kunstwerkjes gaan voor enkele honderden euro’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.