Giuliano Meraldi
Giuliano Meraldi

Releasedate Doom 3 BFG Edition bekend

Doom fans opgelet! Pak je agenda, sla hem open op 19 Oktober 2012 en schrap al je plannen, want dan komt de Doom 3 BFG Edition uit op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360!

Deze editie omvat een bundel met een grafisch opgepoetste versie van het origineel en de uitbreiding ‘Resurrection of Evil’. De makers hebben daarbij ook zeven nieuwe levels toegevoegd onder de titel ‘The Lost Mission’.

De genoemde grafische oppoetsbeurt betreft een verbetering in de rendering en belichting. Daarbij is de game speelbaar in 3D, heeft het 5.1 surroundgeluid en een nieuw savepoint systeem. De gameplay is deels op de schop gegaan: Spelers hebben nu op hun uitrusting een zaklamp gemonteerd, zodat je de omgeving kunt belichten en tegelijkertijd kunt schieten. Bij het origineel was dit niet mogelijk. Verder kennen de consoleversies achievements en trophies.

De PC versie gaat 30 dollar kosten en de versie voor de Xbox 360 en PlayStation 3 gaan 40 dollar kosten. Er is niet duidelijk hoeveel deze editie hier gaat kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.