De Smartcover van Apple is misschien wel het bestverkochte accessoire voor de iPad 2 en 3. Het ding is relatief simpel maar vervult tegelijk een aantal behoeften. Je kan met Apple’s SmartCover de iPad overeind zetten, iets optillen om het tikken makkelijker te maken en je kan er natuurlijk de voorkant van je iPad mee beschermen.

Dat de achterkant niet beschermd is, is iets waar veel andere fabrikanten al mee aan de haal zijn gegaan. Zo zijn er cases voor enkel de achterkant en combinaties van SmartCover en cover voor de achterkant. Die laatste zijn vaak echte ripoffs. Pong gaat daar nu op innoveren.

De Pong iPad Case bevat niet alleen bescherming aan voor en achterkant, maar ook nog een paar extra vouwlijnen. Hierdoor is het mogelijk om het iPad scherm in een hoek van ongeveer 45-graden te zetten. De makers claimen ook dat de hoes schadelijke elektromagnetische straling tegenhoudt terwijl het WiFi en 3G signaalontvangst van de iPad beter zou moeten worden. Hoe dat laatste allemaal werkt, geen idee…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.