Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Nokia Introduceert de Asha 311

Nokia heeft een nieuwe featurephone op de markt gebracht. Het gaat om de Asha 311. Bijzonder aan dit nieuwe toestel is de aanwezigheid van een touchscreen. Ongewoon voor telefoons die vooral gemaakt worden om zo goedkoop mogelijk te zijn.

Nokia mikt de Asha reeks namelijk op consumenten in ontwikkelingslanden. De Asha 311 is inmiddels het tiende toestel uit deze reeks. Je hoeft overigens niet naar India om het toestel aan te schaffen. Veel van de Asha telefoons liggen ook hier in de schappen voor gebruikers die een goedkope telefoon nodig hebben. De Asha 311 gaat hier €129 kosten.

Naast het touchscreen bevat de Asha 311 ook een 1Ghz processor waardoor hij lekker snel moet reageren. Met de geïnstalleerde Nokia Browser 2.0 moeten de kosten voor mobiel internetgebruik ook nog eens met 20% omlaag gebracht worden.

Kopers van de Asha 311 kunnen ook meteen aan het gamen slaan. EA en Nokia hebben namelijk een deal waardoor kopers van het toestel gratis 40 EA Mobile games naar binnen kunnen slepen. Daarnaast staat Angry Birds op het toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.