Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo Vernieuwt de 3DS en meer Games

Vanmorgen had Nintendo groot nieuws voor fans van de Nintendo 3DS. Deze handheld is blijkbaar nu al aan vervanging toe. Nintendo zal namelijk een nieuwe versie van de 3DS lanceren onder de naam Nintendo 3DS LL.

De 3DS LL is net als de DSi XL een grotere versie van de console. Het nieuwe bovenscherm gaat een diameter van 4.88 inch hebben terwijl het touchscreen voor de 3DS LL nu 4.18 inch zal zijn. Ingeklapt meet de 3DS LL dan 83mm x 165mm x 22mm.

De verkoop van de 3DS LL start op 19 augustus en hij gaat $199 kosten. Of deze prijs en datum ook voor ons gelden is nog maar de vraag.

Naast de nieuwe versie van de 3DS, vertelde Nintendo vanmorgen ook dat het werkt aan een nieuwe Super Smash Bros. Nintendo werkt voor deze titel samen met Namco Bandai (bekend van o.a. Tekken). Deze game moet op zowel de 3DS als de Wii U verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.