Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

My Xbox Live Ook op Android

My Xbox Live is al sinds de lancering van Windows Phone 7 op dat platform aanwezig en vorig jaar volgde een release voor de iPhone en iPad. Vanaf vandaag is My Xbox Live op nog een platform beschikbaar en wel Android.

De release op Android is opmerkelijk. Niet omdat het platform groot genoeg is om aantrekkelijk te zijn voor Microsoft, maar omdat de Android app ook de Metro interface van Windows Phone en de Xbox zelf heeft overgenomen. Op iOS is de Metro interface veel minder duidelijk aanwezig in de app.

Via My Xbox Live kan je de laatste gametrailers checken en natuurlijk op de hoogte blijven van je vrienden op de Xbox. Daarnaast is het mogelijk om je avatar aan te passen, berichten te versturen en natuurlijk te checken wat jouw awards zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.