Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Lamborghini toont Smartphone en Tablet

Toen Acer besloot om laptops te verkopen onder het merk van Ferrari, moest Asus ook in actie komen. Asus ging daarna aan de slag met Lamborghini. In beide gevallen was de naam van de fabrikant nog duidelijk in beeld. Bij de nieuwste gadgets van Lamborghini lijkt dit verledentijd.

Hoewel Lamborghini bekend staat om snelheid en stijl, lijkt van die eerste geen sprake. Zowel de smartphone als de tablet van de automaker draaien op Android 2.3.

De Lamborghini TL700

De TL700 is de smartphone van Lamborghini. De bekende gele kleur van de fabrikant heeft voor de smartphone plaats moeten maken voor goud. Iets dat interessanter is voor de Russische markt. Daar worden deze gadgets namelijk voor ontworpen.

De smartphone heeft een 3.7 inch WVGA display en een 5 megapixel camera. Daarnaast krijgt de gebruiker 4GB aan opslagruimte en een 1.400mAh accu om de dag door te komen. Je koopt hem dus duidelijk voor het uiterlijk en daar leg je toch al snel $2.750 voor neer.

De Lamborghini L2800

De L2800 van Lamborghini is het Android tablet. Deze heeft een 9.7 inch display met 1024×768 pixels. Ook de tablet beschikt over een 5 megapixel camera, 412MB ram en slechts 4GB opslagruimte. Deze is echter wel uit te bereiden via MicroSD. Er schijnt een 1.2 Ghz processor in te zitten. De tablet is naar verhouding een stukje goedkoper dan de smartphone. De tablet gaat namelijk voor $2.290 over de toonbank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.