Met de iPad het zwembad in, of de zee. De komende maanden moet dat een geweldig idee zijn. Het is alleen jammer dat de meeste oplossingen die de iPad waterbestendig maken, niet echt heel mooi zijn. LifeProof brengt daar nu verandering in.

De case die dit bedrijf heeft ontwikkeld ziet er buitengewoon strak uit. Deze producten zijn niet nieuw voor LifeProof. Eerder al ontwikkelde het bedrijf een speciale waterdichte behuizing voor de iPhone 4/S. Wat de behuizing voor de iPad gaat kosten is nog onbekend gezien de daadwerkelijke productie nu ongeveer moet starten. Voor de iPhone versie vragen ze in ieder geval $80.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.