In ons bericht over Need for Speed most wanted kon je het al lezen; De game komt ook naar iOS en Android. Vandaag gaf EA de eerste details en screenshots van deze mobiele versies vrij en dat ziet er spectaculair uit.

EA belooft dat de nieuwe Need for Speed Most Wanted meer actie zal bevatten dan elke andere mobiele Need for Speed game tot nu toe. Daarnaast zijn er gedetailleerde schademodellen voor de auto’s waardoor schade door botsingen echter lijkt dan ooit tevoren. Ook de realtime reflecties op de auto’s moeten sterk verbeterd zijn.

Qua gameplay heeft EA veel aandacht aan de IA van de politie gestoken waardoor achtervolgingen nog spectaculairder moeten zijn. Daarnaast bevat de game meer opties om snel tegenstanders te vinden voor een multiplayer sessie.

Wanneer Need for Speed Most Wanted verschijnt, is nog niet bekend. Het is aannemelijk dat dit rond de release van de consoleversie plaats zal vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.