Meer nieuws van Warner Bros vandaag. WB en TT Games (bekend van vele LEGO-games) hebben de nieuwe LEGO Lord of the Rings aangekondigd. De dozen van Lord of the Rings liggen al een tijdje in de winkel, dus dit was een aankondiging die we al langer aan zagen komen ;-).

In de nieuwe LEGO game wordt de Lord of the Rings (in de ban van de ring) van JRR Tolkien op een verfrissende manier nieuw leven ingeblazen. Zoals bij andere LEGO games, is de game weer op een brede reeks consoles en handhelds te spelen (Xbox 360, PlayStation3, Wii, Nintendo DS en 3DS, PlayStation Vita en PC).

“We zijn enorme liefhebbers van The Lord of the Rings franchise en zijn ongelooflijk blij dat we onze speciale LEGO familie-vriendelijke touch op dit klassieke fantasy-avontuur kunnen drukken”, zegt Tom Stone, Managing Director, TT Games. “We hebben van The Lord of the Rings films datgene waarmee de fans vertrouwd zijn en van houden gecombineerd met de speelse LEGO stijl, die het verhaal en de gameplay toegankelijk maakt voor gamers van alle leeftijden.”

De nieuwe game volgt de verhaallijn van The Fellowship of the Ring, The Lord of the Rings en The Two Towers en laat daarmee ruimte voor eventuele opvolging nadat The Hobbit in de bioscoop is verschenen. Net zoals de laatste Harry Potter game van LEGO is het ook mogelijk om de game met twee spelers tegelijk te spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.