Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

E3: Nintendo Presenteert Nieuwe 3DS Titels

Woensdag is traditioneel de laatste dag van de E3 waarop echt nog nieuws wordt gemaakt. Aan het einde van de dag pakte Nintendo, voor de derde en laatste keer tijdens de E3, uit met nieuws over een waanzinnige hoeveelheid nieuwe titels voor de 3DS.

Eigen Titels

Nintendo knalt er meteen in met New Super Mario Bros. Mooi! Met een beetje geluk kunnen we de nieuwe game al in augustus verwachten. In de game kunnen we als Gold Mario spelen en als Raccoon Mario. Nintendo voegt ook meteen de nieuwe Coin Rush modus toe aan de game, maar dat is niet het grootste nieuws. Het zal namelijk mogelijk zijn om de game met twee spelers te spelen!

Hij zal al wel heel lang in de pijplijn, maar het komt er toch. Luigi’s Mansion: Dark Moon. Luigi neemt de hoofdrol in deze nieuwe avonturen/puzzlegame. Zoals de titel misschien al wel doet vermoeden zit Luigi in een spookhuis waar hij de nodige opdrachten moet uitvoeren. Gelukkig heeft hij een zaklamp die hij kan gebruiken om de spoken in het huis te verlammen.

Ook Paper Mario keert terug. Dit platte figuur zal compleet nieuwe avonturen beleven op het scherm van de Nintendo 3DS. De nieuwe game gaat Paper Mario: Sticker Star heten en belooft de nodige lol met stickertjes. De game staat voor de kerstdagen op de planning.

Third Party Games

Konami liet eerder deze week weten dat Castlevania: Lords of Shadow 2 naar de grote consoles komt. Op de 3DS mogen we voor het eerst het verhaal van Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate beleven. In deze nieuwe Castlevania: Lords of Shadow zit meteen een heel nieuw karakter en wel Alucard, de zoon van Dracula. Echt veel details buiten wat de trailer laat zien, heeft Konami nog niet onthuld. Deze komen pas tijdens de GamesCom.

Disney komt met Epic Mickey: Power of Illusion. De game is gebaseerd op de originele Castle of Illusion en laat Mickey met verf en thinner de wildste avonturen beleven.

Scribblenauts Unlimited is een nieuwe titel van Warner Bros. In deze puzzelgame help je Maxwell met het verkennen van een nieuwe wereld. Ook nu weer kan je zelf allerlei objecten maken om Maxwell te helpen.

Tot slot nog even aandacht voor de nieuwe Kingdom Hearts 3D van Disney en Square Enix. De enige titel waar de vrolijke vriendjes van Disney echt met elkaar (en de helden van Square) op de vuist mogen. Deze game ondersteunt niet alleen de Circle Pad Pro accessoire, maar ook de AR Cards. Dat belooft een hoop creativiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.