Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

E3: Konami Onthult Castlevania: Lords of Shadow 2

Aan alles komt een eind, zo ook aan de bloeddorstige serie Castlevania: Lords of Shadow. In het eerste deel bracht de game ons terug naar de begindagen van Graaf Dracula en vertelde het ons over zijn banden met de Belmonts. In dit tweede deel komt het verhaal tot een einde.

In Castlevania: Lords of Shadow 2 staan je weer nieuwe verhaalwendingen en uitdagingen te wachten. Ook in dit deel slaat Dracula zijn (enigszins verzwakte) vleugels weer uit. Opnieuw probeert hij zich te bevrijden uit zijn onsterfelijke banden terwijl er een nieuwe bedreiging over hem heen hangt. Hij moet al zijn krachten verzamelen en zijn kasteel zal hierin een sleutelrol spelen.

“Castlevania: Lords of Shadow 2 benadrukt KONAMI’s toewijding om alleen Triple-A titels op de markt te brengen,” aldus Shinji Hirano, President van Konami Digital Entertainment GmbH. “De uitgebreide verhaallijn, levendige graphics en de vele verrassingen zijn ongeëvenaard en zorgen ervoor dat Castlevania: Lords of Shadow 2 een van de grootste titels wordt om naar uit te kijken dit jaar.”

“We zijn erg blij met de ontwikkeling van het afsluitende hoofdstuk van Castlevania: Lords of Shadow. Dit biedt spelers een geheel nieuwe gameplay ervaring binnen het Lords of shadowUniversum,” aldus Dave Cox, Producer van de titel en Hoofd Product Planning en Ontwikkeling van Konami Digital Entertainment GmbH. “Castlevania: Lords of Shadow is een van de meest succesvolle Castlevania games die is uitgebracht binnen de franchise in de geschiedenis. Wij willen graag onze fans een nieuwe ‘nagelbijter’ bieden, compleet met de verrijzing van Dracula en de Belmont clan’s die zijn uiteindelijke verlangen naar verwoesting kunnen bevredigen.”

Castlevania: Lords of Shadow 2 verschijnt in 2013 op de Playstation 3 en Xbox 360.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.