Vouwfietsen. Ik heb er jaren mee moeten slepen en welke je ook hebt, ze zijn verre van ideaal. Ze zijn zwaar, lastig te tillen en als je pech hebt ook nog eens enorm vies. De Donut is een nieuw concept vouwfiets wat de vieze delen buiten bereik moet houden.

Wanneer deze fiets is opgevouwen, lijkt het een grote cirkel. De banden van de fiets vouwen naar het midden en ook de trappers worden in het frame geduwd. Toch lijkt de fiets de nodige ongemakken in het ontwerp te hebben. De trappers zijn rond, in tegenstelling tot onze voetzolen en ook het stuur zit wel heel erg laag. Dat ziet er misschien sportief uit, maar echt fijn lijkt het me niet. De Donut is dus vooral mooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.