Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Arcadie Verandert de iPhone in een Arcade

We kennen hem al langer, de iCade. Een dock voor de iPad die de tablet in een echte arcade kast verandert. Een alternatief voor de iPhone was er niet. Tot de Arcadie dan. Deze nieuwe kast is speciaal voor de iPhone ontwikkeld.

Net als bij de grote iCade, hebben niet alle games ondersteuning voor de Arcadie. Je zal dus speciale games van de App Store moeten downloaden. Dit zijn onder anderen klonen van Asteroids, Space Invaders en Pong. Als de accessoire net zo populair wordt als de iCade, zal het assortiment snel toenemen.

De Arcadie gebruikt trouwens maar de helft van het scherm van de iPhone. Je schuift hem namelijk van achteren in de arcade kast. De knoppen tikken op de onderste helft van het scherm om contact te maken. Hierdoor zullen ze mogelijk niet als de bekende ouderwetse arcade-knoppen aanvoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.