Vodafone Laat Alle Abonnees ‘Tetheren’

Vodafone heeft alle abonnees in haar bestand die gebruik maken van de iPhone nieuwe instellingen voor het apparaat gestuurd zodat ze voortaan gebruik kunnen maken van ‘tethering’. Tethering is de mogelijkheid om de iPhone als WiFI router in te zetten zodat je met andere apparaten (bijvoorbeeld een iPad WiFi editie) mobiel kan internetten.

Voorheen verkocht Vodafone gebruikers van tethering een extra duur abonnement, maar het bedrijf is hiermee gestopt. De reden hiervoor is dat Vodafone maandag abonnementen gaat introduceren waar Tethering standaard is toegestaan. Vodafone is echter niet in staat op dit op abonnee-niveau aan te passen en moet deze optie dus voor iedere aangesloten iPhone open zeten. Met deze stap bereid Vodafone zich ook voor op de nieuwe wet die netneutraliteit regelt. Met andere woorden, bedrijven mogen geen verschil maken tussen verschillende manieren van internetgebruik.

Heb je geen iPhone, geen nood. Op andere smartphones heeft Vodafone de optie nooit uit kunnen schakelen. Je kan dus meteen van de optie gebruik gaan maken.

Via.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.