Picture of Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

Sport1 op de iPad

Sportkijkend Nederland is weer een prachtige app rijker en wel die van Sport1. Via de nieuwe app van de betaalzender is het mogelijk om voetbal (en andere sporten) te kijken zonder dat je nog een TV nodig hebt. De zender streamt de wedstrijden rechtstreeks naar de iPad.

Het is mogelijk om via de iPad naar alle zes de kanalen van Sport1 te kijken. Daarnaast krijgen gebruikers toegang tot samenvattingen en fragmenten van belangrijke wedstrijden. De tablet voegt ook interactie aan de streams toe. Zo kan je via een overlay kijken naar de opstelling van het team en krijg je via een tijdslijn updates over belangrijke gebeurtenissen op het veld.

Via AirPlay is het mogelijk om de beelden (of het geluid) naar AirPlay compatible apparaten als de Apple TV te sturen zodat je met meerdere mensen van de wedstrijden kan genieten.

Om de app te gebruiken moet je uiteraard wel betalen. Een losse wedstrijd kijken kost je €4 terwijl je voor €13 een hele maand naar alle wedstrijden kan kijken. Kijken vanuit het buitenland is niet mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.