Sonos Introduceert de SUB

Sonos was al heel goed in WiFi speakers en die WiFi speakers, die klonken ook al goed. Toch blijkt het geluid van de Sonos speakers nog beter te kunnen. Sonos is van mening dat de bas te wensen overlaat. Dat moet van ook de reden zijn dat het bedrijf met de nieuwe Sonos SUB op de markt komt.

De nieuwe Sonos SUB is de eerste echte designer subwoofer van het bedrijf. De SUB wordt net als de Play speakers opgenomen in je draadloze netwerk. Voor het ontwerp van de SUB mag Sonos geprezen worden. Zo op het eerste gezicht is het een prachtig kastje geworden. Oja, het geluid schijnt ook fantastisch te zijne ;-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn

Roelof van Doorn