De PoP Video is een nieuwe portable dock voor je iPhone of iPod Touch die de functionaliteit van een beamer toevoegt. Natuurlijk waren er al vele Pico Projectors die je op de iPhone aan kan sluiten, maar in de vorm van een Dock en voor slechts $99 is deze wel heel erg interessant.

Met een resolutie van 960×540 pixels ben je nog ver van HD verwijderd, maar ook deze resolutie is voor een pico projector in deze prijsklasse alles behalve slecht. De ingebouwde accu zorgt er ook nog eens voor dat je hem twee uur lang kan gebruiken. Opladen van de accu gaat uiteraard via USB. De PoP Video werkt samen met een speciale iOS app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.