Oppo Finder, de Dunste Smartphone Ooit

Met de release van de Finder, lijkt de Chinese fabrikant Oppo de dunste Android 4.0 smartphone ooit te hebben ontwikkeld. Oké, ze lijken wel een klein beetje valt te spelen. De camera steekt namelijk wel een millimeter verder uit ;-).

De specs van de Oppo Finder zijn niet misselijk. Het toestel draait op een 1.5 Ghz CPU met 1GB RAM en 16GB aan opslagruimte. Daarnaast beschikt het over een 4.3 inch Super AMOLED + Display. Aan de achterkant vinden we een 8 megapixel camera en aan de voorkant een 1.3 megapixel model. Met een prijskaartje van $630 een echte uitdager voor de Samsung Galaxy S III dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram