Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Nokia TV Live in Finland

Nokia is vandaag van start gegaan met de Nokia TV dienst in Finland. De Nokia TV app is exclusief ontworpen voor de Lumia devices van Nokia. Via de nieuwe mobiele dienst is het mogelijk om TV programma’s terug te kijken.

Hiervoor heeft Nokia overeenkomsten met diverse lokale TV partijen gesloten en dat… bemoeilijkt natuurlijk een internationale uitrol van Nokia TV. Wat hebben wij immers aan Finse programma’s. Wil Nokia TV hier succesvol zijn, dan zal Nokia met de publieke en commerciële omroepen om tafel. Het is natuurlijk niet ondenkbaar dat Nokia in andere landen (inclusief Nederland) al wel in overleg is (geweest). Dus wie weet staat ons nog een verassing te wachten ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.