Al gebruiken zo nog zo weinig stroom, toch kan het groener. Dat moet de gedachte van Logitech zijn geweest bij de ontwikkeling van de nieuwe Solar Keyboard Folio. Een bijkomend voordeel is dat de noodzaak van een aparte lader voor het keyboard verdwijnt. Een slimme gedachte dus.

De Solar Keyboard Folio maakt net als de andere keyboards van Logitech verbinding via bluetooth en dat vraagt natuurlijk een energiebron. Via het solarpaneel in het keyboard kan het zichzelf opladen. Eenmaal opgeladen heeft het keyboard voldoende stroom om maarliefst twee jaar in het donker te kunnen werken (mits je hem maar twee uur per dag gebruikt).

De nieuwe Solar Keyboard Folio doet niet alleen dienst als keyboard, maar ook als standaard en cover. De iPad is in twee standen in de Solar Keyboard Folio te plaatsen. Ingeklapt biedt de Solar Keyboard Folio bescherming rondom waardoor je geen andere cover nodig hebt.

Beschikbaarheid

De Solar Keyboard Folio ligt eind mei in de winkel. Hij gaat €129,00 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.