Apple heeft vandaag iOS versie 5.1.1 online gezet. Deze kan je downloaden door naar de instellingen app te gaan, te tikken op Algemeen en dan op Software Update. Je iOS device gaat dan zelf op de servers van Apple naar update 5.1.1. zoeken. Wat Apple in deze update rechtzet en toevoegt lees je hieronder.

De update bevat een aantal fixes voor je iOS apparaat. De stabiliteit van de HDR fotoapp wordt verbeterd wanneer je foto’s schiet vanuit het lockscreen. Daarnaast schakelt de nieuwe iPad minder snel tussen 2G en 3G modus. Tot slot zijn er een paar AirPlay bugs opgelost. Naast deze grote fixes, zijn er ook nog een hele serie kleine updates. Succes ermee!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.