Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

iCloud Krijgt Sociaal Tintje

Tijdens het WWDC evenement in Juni zal Apple naar verwachting niet alleen iOS 6 aankondigen. Als we de laatste geruchten mogen geloven krijgt iCloud ook een (sociale) update mee. Het zal namelijk mogelijk worden om Foto’s via iCloud te delen en commentaar op foto’s van anderen achter te laten.

Apple zal ook een update doen die het mogelijk maakt om zelf geschoten filmpjes via iCloud te synchroniseren. Geen gekke move van Apple want filmpjes zijn groot waardoor gebruikers eerder over zullen stappen op een betaalde account. Naast filmpjes zou Apple het ook mogelijk gaan maken om notities en herinneringen te synchroniseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.