Honda’s UNI-CUB kruist de e-Bike met de Bureaustoel

Honda heeft een nieuw apparaat voor persoonlijk vervoer bedacht waarvoor we eigenlijk nog geen naam hebben. De UNI-CUB zoals het apparaat heet is een persoonlijk vervoersmiddel. Je zou het misschien zelfs met een Segway kunnen vergelijken, al kan je hier op zitten.

De UNI-CUB is een stoel op wielen en moet de rijder de vrijheid geven die hij of zij al lopende zou beleven. Het systeem lijkt op twee wielen te rusten en gebruikt speciale mechanismen om in balans te blijven. Honda staat inmiddels bekend om haar balanceertechnologie. Het bedrijf wist eerder al robots te ontwikkelen die makkelijk over obstakels kunnen lopen. De topsnelheid van de UNI-CUB bedraagt 6KM/u. Net iets sneller dan wandelen dus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram