Netgear heeft de nieuwste versie van haar Genie App op Google Play en de iTunes App Store gezet. Deze app staat het gebruikers toe om documenten draadloos te printen op iedere printer die zich binnen het netwerk (of direct aangesloten op de USB aansluiting) van een compatible Netgear router bevindt.

Apple’s AirPrint is dé ideale manier om snel en gemakkelijk vanaf een iOS apparaat te printen. De hoeveelheid echte ‘AirPrint’ printers valt echter tegen. Daarnaast is het zonde om een goede netwerkprinter enkel om deze reden te vervangen. Met de Genie app van Netgear heeft het bedrijf gewoon een goede oplossing in handen.

Natuurlijk hebben diverse makers van netwerkprinters al apps met vergelijkbare functies ontwikkeld. Deze werken echter alleen op de recente modellen. De Netgear Genie app vormt daarop een meer alomvattende oplossing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.