Foxconn Neemt Apple-Televisie Binnenkort in Productie

De tijd van wilde speculatie lijkt voorbij nu Foxconn (al dan niet per ongeluk) heeft bekendgemaakt dat het bedrijf zich voorbereidt op de productie van een televisie van Apple. De geruchten over een televisie van Apple gaan al drie jaar rond.

De bekendmaking komt van Foxconn topman Terry Gou. Hij heeft aangegeven dat, zodra de productie start, Foxconn de schermen van Sharp geleverd zal krijgen. Foxconn heeft een minderheidsbelang in Sharp waardoor het bedrijf een groot deel van de productiecapaciteit van Sharp kan afnemen.

Wanneer de productie exact zal starten heeft Gou niet aangegeven, maar de details rondom de Sharp deal zijn tekenend voor de voorbereidingen. Apple heeft vooralsnog geen woord over een televisie gerept.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.