Cisco Stopt met Eigen Tablet

Nadat Cisco de beroemde Flip camera’s de nek om heeft gedraaid, stopt het met nog een entertainmentproduct. Het gaat om haar tablet, de Cisco Cius. Deze stap van Cisco is opmerkelijk omdat het bedrijf nooit echt aandacht aan het ding heeft besteedt. Sterker nog, ik vraag me af of de massaproductie überhaupt wel was begonnen…

De Cisco Cius zou een tablet met een eigen OS voor de zakelijke gebruiker worden. Dezelfde doelgroep als de Playbook van RIM heeft (en die toch ook gewoon de iPad koopt). Cisco kondigde de ontwikkeling van de Cius in 2010 al aan, maar daarna bleef het lang stil totdat de tablet in kleine oplage in Amerika aan de man werd gebracht. Cisco zal de Cius tablet die het nog heeft gewoon verkopen, maar stopt de investeringen in het platform en gaat de Cius-specifieke apps geschikt maken voor tablets van andere partijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram