Brookstone Introduceert Brandstofcel voor Gadgets

Brookstone heeft een nieuwe brandstofcel ontwikkeld om je gadgets mee op te laden. De kleine brandstofcel kan voldoende elektriciteit opwekken om je smartphone maarliefst twee weken van stroom te voorzien.

Dat zijn is in totaal 14 keer je telefoon opladen op één vulling van de brandstofcel. Waar je de brandstofcel mee vult? Aanstekervloeistof en dat is niet zo gek duur. Of je er ook mee mag vliegen betwijfel ik gezien je een ontstekingsbron bij je hebt. Zit hij in je koffer, hoeft dat geen groot probleem te zijn. Brookstone verwacht later dit jaar met de verkoop te starten.

Brandstofcellen om gadgets op te laden zijn niet nieuw. Vorig jaar spraken we al over de Powertrekk brandstofcel. Deze maakte gebruik van water, maar heeft Europa helaas nog niet gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.