De Nest was de eerste slimme designthermostaat waar we hier bij GadgetGear.nl over schreven. De thermostaat is hier in Nederland nog steeds lastig (lees: niet) te krijgen. Een nieuwe deal tussen Nest en Apple zou daar verandering in kunnen brengen.

Volgends de deal gaat Apple de Nest thermostaat namelijk in haar Apple Stores verkopen. Dat deze deal tot stand gekomen is, is niet helemaal vreemd. De bedenker van de Nest is Tony Fadell, voormalig onderdirecteur van Apple en de thermostaat is met ieder iOS apparaat te bedienen.

Of we de Nest ook in de Europese Apple Stores zullen vinden moeten we nog even afwachten, maar in Amerika staat de Nest al in de kassasystemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.