Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Apple Gaat de Nest Thermostaat Distribueren

De Nest was de eerste slimme designthermostaat waar we hier bij GadgetGear.nl over schreven. De thermostaat is hier in Nederland nog steeds lastig (lees: niet) te krijgen. Een nieuwe deal tussen Nest en Apple zou daar verandering in kunnen brengen.

Volgends de deal gaat Apple de Nest thermostaat namelijk in haar Apple Stores verkopen. Dat deze deal tot stand gekomen is, is niet helemaal vreemd. De bedenker van de Nest is Tony Fadell, voormalig onderdirecteur van Apple en de thermostaat is met ieder iOS apparaat te bedienen.

Of we de Nest ook in de Europese Apple Stores zullen vinden moeten we nog even afwachten, maar in Amerika staat de Nest al in de kassasystemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.