Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Super Smash Bros Gebruikt de 3DS op de Wii U

De Wii U, de grote vervanger van de Wii blijft enigszins een mysterie. Toch vond ik vandaag een leuk nieuw feitje over de nieuwe Super Smash Bros. voor de Wii U. Dit wordt namelijk een titel die de 3DS aan de Wii U zal koppelen.

De nieuwe fighter die met of na de release van de Wii U in de schappen zal liggen, maakt het mogelijk voor 4DS gamers om het op te nemen tegen gamers op de Wii U. Cross Platform Gaming op Nintendo dus. De link tussen de Wii U en de 3DS zal hierin een enorm belangrijke rol spelen. Hoe het er precies uit gaat zien weten we natuurlijk nog niet. Toch ben ik erg nieuwsgierig naar wat Nintendo ons zal brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.