GadgetGear.nl

Sony Brengt Google TV naar Europa

Sony heeft tegenover het Franse Les Echos bevestigd dat het bedrijf Google TV in Europa zal introduceren. Google TV lanceerde ruim een jaar geleden in Amerika en Sony was samen met Logitech de eerste partner in het project. Logitech haakte echter al snel af en noemde Google TV een slechte investering.

Sony zal een settopbox met Google TV introduceren voor 200 euro gevolgd door een blu-ray speler met Google TV functionaliteit. Een TV met Google TV (zoals in Amerika wel te koop is) lijkt nog niet op de planning te staan.

Er zijn momenteel tussen de 120 en 200 apps voor Google TV en Sony zal natuurlijk haar Music Unlimited en Video Unlimited diensten op de settopbox aanbieden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.