GadgetGear.nl

Sony Brengt Google TV naar Europa

Sony heeft tegenover het Franse Les Echos bevestigd dat het bedrijf Google TV in Europa zal introduceren. Google TV lanceerde ruim een jaar geleden in Amerika en Sony was samen met Logitech de eerste partner in het project. Logitech haakte echter al snel af en noemde Google TV een slechte investering.

Sony zal een settopbox met Google TV introduceren voor 200 euro gevolgd door een blu-ray speler met Google TV functionaliteit. Een TV met Google TV (zoals in Amerika wel te koop is) lijkt nog niet op de planning te staan.

Er zijn momenteel tussen de 120 en 200 apps voor Google TV en Sony zal natuurlijk haar Music Unlimited en Video Unlimited diensten op de settopbox aanbieden.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten