Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Namco Bandai Kondigt 4 Nieuwe Games Aan

Het gaat een warme zomer worden bij Namco Bandai. De uitgever heeft vier nieuwe titels aangekondigd. The Witcher2 (X360) is de eerste die op de markt komt. Deze game van CD Project weet in andere markten al enorm goed te verkopen. In Amerika is de Dark Edition zelfs al niet meer leverbaar.

Ook voor racers heeft Namco goed nieuws. Na de nieuwe Ridge Racer (waarvan je komend weekend de review leest) heeft Namco de nieuwe Dirt Showdown aangekondigd. Deze verschijnt op de Xbox, PS3 en PC. De game wijkt af van de eerdere rallygames die onder de titel Dirt zijn verschenen. We zijn dan ook benieuwd naar wat we gaan zien. De nieuwe Dirt verschijnt 17 mei.

Tot slot mogen we begin juni de nieuwe Inversion en Madagascar 3 games verwachten. Inversion verschijnt gelijk met de film en lijkt een hoop spektakel met zich mee te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.