Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

M.I.C. Introduceert All-in-One Cardreader voor de iPad

De Camera Connector kit van Apple is mooi, maar ook heel beperkt. Je komt immers niet verder dan het aansluiten van een SD kaart of het uitlezen van een camera via de USB aansluiting. We hebben al vaker vergelijkbare adapters gezien om bijvoorbeeld CompactFlash kaarten op je iPad te gebruiken. Het type kaart waar iedere serieuze fotograaf mee rondloopt. M.I.C. komt nu echter met een nog bredere oplossing.

De cardreader van M.I.C. is namelijk in staat op SD, CompactFlash en MicroSD kaarten uit te lezen. Daarnaast is er nog steeds een aansluiting om camera’s via USB uit te lezen. Waar ik me echter zorgen over maak is de 5V DC aansluiting op de reader. Die suggereert dat je extra stroom nodig kan hebben. In het filmpje van de fabrikant zien we dat echter niet terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.