Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

De Lente van Philips – Gadgets voor de Baby

Wie al eens een kind gekregen heeft, die weet het. Philips maakt niet alleen elektronica, maar heeft ook een zeer uitgebreide lijn babyproducten. Deze lente presenteert Philips Avent wederom een nieuwe lijn producten voor slimme vaders en moeders. Wij nemen vast een voorproefje.

Philips Digitale Beeldbabyfoon SCD610

De nieuwe beeldbabyfoon van Philips is een opvallen product. In tegenstelling tot vele andere beeldbabyfoons, kan deze draadloos gebruikt worden. De 2,4 inch monitor beschikt namelijk over een accu die sterk genoeg is om 7 uur op standby te staan. Daarnaast kan de monitor met maximaal vier DECT camera’s gekoppeld worden. Één camera voor je eerste kind. één voor je tweede, één voor je derde en natuurlijk één voor in de slaapkamerkast om de buurman in de gaten te houden ;-). Het bereik van de monitor is 150m op een open veld. In huis zal dat rond de 40 a 50 meter zijn.

Philips Avent-beker SCF782

Nieuw bij Philips Avent is de eerste grote-mensenbeker voor peuters vanaf 12 maanden. Het is een antilekbeker met een wel heel bijzonder ventiel. Het ventiel bestaat uit een grote schijf bovenin de beker. Deze houdt vloeistoffen tegen tot hij op een bepaald punt wordt ingedrukt. Dat indrukken doet het kind met de neus. Aan de onderkant laat het ventiel vocht naar buiten terwijl aan de bovenkant lucht de beker in kan stromen. Hierdoor hoeft het kind niet aan de beker te zuigen, wat problemen kan geven met oorontstekingen en andere narigheden.

Beschikbaarheid

De digitale beeldbabyfoon met een enkele camera gaat naar verwachting €220 kosten terwijl een losse camera (SCD609) voor €110 over de toonbank gaat. De Avent antilekbeker gaat €9,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.