Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Burnout Crash naar de iPhone en iPad

Criterion Games is hard aan het werk om Burnout Crash op iOS te releasen. Het is de bedoeling dat de game op zowel de iPhone, iPod Touch en de iPad te spelen is. Burnout Crash is een spinoff van de bekroonde console serie waarin het de bedoeling is om zoveel mogelijk schade aan te richten door je auto te laten exploderen en de explosie in de juiste richting te sturen.

Naast het crashen, krijg je ook te maken met UFO’s, vloedgolven en andere rampen die je medeweggebruikers zullen teisteren. In totaal gaat de game 54 events op zes locaties bevatten. Check de first look van David Hasselhoff hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.