Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Binnenkort Mapjes op de 3DS

Nintendo heeft aangekondigd dat het binnenkort eindelijk mogelijk is om het homescreen van de Nintendo 3DS op te ruimen. Nintendo zal namelijk een functie introduceren waardoor je net als op iOS je apps kan samenvoegen in mapjes of directories.

In ieder mapje is ruimte voor maximaal 60 items. Genoeg om opnieuw in te verdwalen zou je zeggen, maar ideaal ten opzichte van het beleid van Apple. Nintendo start de update op 25 april in Amerika, dus je mag er van uit gaan dat ook wij binnen een week of drie van deze functie worden voorzien.

De update bevat overigens meer dan alleen een functie om mapjes aan te maken. Nintendo beloofde dat het updaten van apps een stuk makkelijker zal worden en de eShop zal gamers van gerichte aanbevelingen voorzien. Tot slot maakte Nintendo de komst van New Super Mario Bros 2 wereldkundig. De langverwachte opvolger op het origineel voor de DS. Ook dit zal weer een side-scrolling game worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.