Arjan Olsder
Arjan Olsder

Asus Start Inschrijving Gratis Transformer Prime GPS Unit

Eigenaren van de Transformer Prime klagen al langer over het slechte GPS ontvangst van de razendsnelle Android tablet. Asus kondigde onlangs al een goedmakertje aan in de vorm van een externe GPS antenne. Vanaf vandaag kan die worden geclaimd.

Eigenaren kunnen het serienummer van hun Transformer Prime op de speciale website registreren. Ze krijgen dan binnenkort de nieuwe GPS accessoire toegestuurd. De actie loopt tot 31 juli.

De unit wordt overigens aangesloten op de dock connector van de Prime. Dat heeft wel als nadeel dat andere accessoires zoals het keyboard op dat moment niet verbonden kunnen worden. Bij nieuwe versies van de Prime is het probleem al verholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.