Wat doet de echte purist na het kopen van een iPhone of iPod Touch? Juist, die witte oordopjes weggooien. Niet omdat ze snel kapot gaan en over het algemeen ook niet omdat ze lelijk zijn. Gewoon omdat er oordopjes zijn waar beter geluid uit komt. Je zou dan denken dat het goed nieuws is dat Apple verbeteringen heeft aangekondigd…

Hoewel het altijd goed is wanneer Apple aangeeft iets te willen verbeteren, is het soms wat jammer dat het enkel om het uiterlijk gaat. Apple wil de onderdelen van de oordopjes op een mooiere manier aan elkaar bevestigen door gebruik te maken van ultrasoon laseren. Nu worden de onderdelen in elkaar geklikt en verlijmd.

Dit nieuws komt uit een patentaanvraag van Apple. Een aanvraag die volgt op een patentaanvraag waarbij Apple onderdelen van de iPhone op deze manier aan elkaar wilde bevestigen. Of Apple dit ook tot uitvoer brengt moet nog blijken. Ik had in ieder geval liever gehoord dat Apple wat aan de kwaliteit van het geluid zou gaan doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.