Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Aldi Start Verkoop Dual-Sim Android

Vandaag ligt hij in de winkel, de nieuwe dusl-sim Android Smartphone van Aldi. De nieuwe smartphone van Aldi gaat schuil onder de naam Wolfgang AS43D en zou in eerste instantie pas op 21 april in de schappen liggen. Door de aanwezigheid van een dual-sim slot is het mogelijk om zowel een zakelijk als een privé nummer in deze ene telefoon te gebruiken.

Zoals je van de Aldi mag verwachten is de AS43D ook een goedkope smartphone. Het ding gaat voor €179 over de toonbank. Daarvoor krijg je een single-core 1GHZ smartphone. De bezuiniging van Aldi zit hem in het werkgeheugen en de opslagruimte. Beiden bedragen 512MB. Qua snelheid is de Wolfgang AS43D dus het beste te vergelijken met de Nexus One/HTC Desire.

Hoewel je de beschikbare opslagruimte zelf uit kan breiden met een MicroSD kaart, kan je met 512MB toch in de problemen komen. Er zijn nog steeds veel apps die het niet toestaan om op een externe kaart te worden geïnstalleerd. Hierdoor kan de ruimte sneller op zijn dan je zou verwachten. Het toestel beschikt uiteraard ook over Bluetooth, WiFi en GPS. Daarnaast zit er een 5 megapixel camera in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.