Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

25.000 Nintendo Zone Punten in Europa

Mijn eerste ervaring met Nintendo Zone was op het vliegveld van Bournemouth in het Verenigd Koninkrijk. Terwijl ik er was ingesneeuwd en een lange nacht zonder internet voor de boeg had, zette ik mijn 3DS aan. In beginsel om weer eens een potje Mario Kart 3D te spelen. Wat bleek echter, ik kon gratis gebruik maken van de hotspot op het vliegveld.

Zo zijn er inmiddels nog 25.000 in Europa, waaronder honderden in Nederland. Al deze hotspots laten de 3DS gratis gebruik maken van het internet, maar daar blijft het niet bij. Nintendo pusht ook nog eens nieuwe content naar je 3DS wanneer je deze hotspots gebruikt. Het gaat om 2D en 3D beeldmateriaal als foto’s en video’s. Daarnaast is het ook mogelijk om demo’s van nieuwe 3DS games te checken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.