Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

2013 Start met Crysis 3 (PS3/X360/PC)

Begin 2013 is het zo ver. Crytek en EA brengen dan de nieuwe Crysis 3 uit. Crytek weet met haar Crysis games ieder jaar weer een game vol spektakel neer te zetten. Voor de fans van shooters is deze game nu al dé must-have voor 2013.

In Crysis 3 kruip je in de huid van Prophet en keer je terug naar het New York van 2047. De stad is omgeven door een nanokoepel waardoor een tropische biotoop is ontstaan inclusief gigantische bomen. Binnen de nanodome zijn 7 gevaarlijke regio’s die bekend staan als de 7 Wonderen. Deze mag jij met je nieuwe nanosuit proberen te overwinnen.

EA accepteert al pre-orders voor Crysis 3 Hunter Edition. Je krijgt bij het reserveren niet alleen eerder toegang tot bepaalde multiplayer items in de game, maar ook tot de Signature Bow en een XP-boost in Multiplayer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.