Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Skype in Retina op de iPad

Skype heeft vanaf vandaag ook ondersteuning voor het Retina display van de nieuwe Apple iPad. Na het updaten van Skype, zal je zien dat de interface en knoppen nu keurig scherp zijn afgebeeld. Hoewel Skype hard aan de interface heeft gewerkt, is er één ding dat het bedrijf niet heeft kunnen verbeteren…

De videostream die de app gebruikt blijft op 640×480 pixels. Simpelweg omdat de voorste camera op de iPad niet verbeterd is. Qua functionaliteiten heeft Skype verder geen toevoegingen of verbeteringen doorgevoerd. De app blijft gratis te downloaden vanaf iTunes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.