Samsung Investeert in RIM!?

Als we de geruchten mogen geloven, is Samsung geïnteresseerd om in BlackBerry en Playbook-maker Research in Motion (RIM) te investeren. In totaal zou de Koreaan $1.5 miljard in de Amerikaan willen steken. Samsung is momenteel al marktleider als het om de wereldwijde verkoop van telefoons gaat.

Ondanks Samsung’s leidende positie, is de investering in RIM niet echt vreemd. RIM staat voor veiligheid en is na Apple nog steeds één van de populairste merken op de zakelijke markt. Een markt waar Samsung graag sterker wil worden. Met deze investering zou Samsung de mogelijkheid krijgen om naast Windows Phone, Android en Bada smartphones, ook smartphones op basis van BlackBerry OS 10 uit te brengen.

Natuurlijk is het maar een gerucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events