GadgetGear.nl

Samsung Investeert in RIM!?

Als we de geruchten mogen geloven, is Samsung geïnteresseerd om in BlackBerry en Playbook-maker Research in Motion (RIM) te investeren. In totaal zou de Koreaan $1.5 miljard in de Amerikaan willen steken. Samsung is momenteel al marktleider als het om de wereldwijde verkoop van telefoons gaat.

Ondanks Samsung’s leidende positie, is de investering in RIM niet echt vreemd. RIM staat voor veiligheid en is na Apple nog steeds één van de populairste merken op de zakelijke markt. Een markt waar Samsung graag sterker wil worden. Met deze investering zou Samsung de mogelijkheid krijgen om naast Windows Phone, Android en Bada smartphones, ook smartphones op basis van BlackBerry OS 10 uit te brengen.

Natuurlijk is het maar een gerucht.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.