Samsung Galaxy SIII Uitgelekt

De Samsung Galaxy SIII lijkt te zijn gelekt, nog voor het Koreaanse bedrijf de nieuwe smartphone tijdens een eigen evenement op 22 mei wilde presenteren. De Galaxy SIII Zal door Samsung als ICS toestel op de markt worden gezet en bevat daardoor veel minder knoppen dan bij oudere Android toestellen. Sterker nog, het is er maar één. De Home knop.

Hoe het met de technische specs van de Galaxy SIII zit is nog onduidelijk. Er zijn wilde geruchten over een 4.8 inch scherm met een resolutie van 1280×720 en een quad-core 1.5Ghz CPU. Verder zou er ook nog een 8 megapixel camera in zitten. Je snapt het al, dit toestel zou (zoals de eerdere Galaxy S modellen) het nieuwe vlaggenschip van Samsung moeten worden en dat zal je zeker in de specs gaan zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.