Afgelopen nacht hebben we onze nieuwe iPad in ontvangst mogen nemen. Natuurlijk konden we het niet laten om deze nieuwe, dikkere, iPad op de accessoires voor de iPad 2 uit te proberen. Wat blijkt? De meeste accessoires kunnen zonder problemen voor de nieuwe iPad gebruikt worden.

Zelfs het RingO systeem dat toch behoorlijk strak rond de iPad zit, past moeiteloos om de nieuwe iPad heen. Je hoeft in de winkel dus niet te klagen over een gebrek aan accessoires voor de nieuwe iPad. Pak gewoon die van de iPad 2.

Overigens heeft Vogel’s al wel aangegeven de verpakking van de RingO aan te passen om te vermelden dat hij ook geschikt is voor de nieuwe iPad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.