RIM Introduceert Playbook Toetsenbord

Één van de populairdere accessoires voor tablets is een bluetooth keyboard. Reden genoeg voor RIM om er zelf ook één in de markt te zetten en het mag gezegd worden. In tegenstelling tot de PlayBook doet RIM het met het toetsenbord wel in één keer goed ;-).

Het toetsenbord bevat een case waar je zowel het toestenbord als de Playbook in schuift. De combinatie levert een soort van netbook op. Het toetsenbord bevat overigens ook een touchpad waardoor je bijvoorbeeld optimaal gebruik van een virtuele desktop kan maken. Check hef filmpje hieronder voor alle details.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram