Nieuwe iPad Niet zo 4G als Verwacht

Verwarring rondom nu Apple de nieuwe iPad met 4G heeft aangekondigd. Ondanks dat diverse telco’s in Nederland en de rest van de wereld druk bezig zijn met experimenten en uitrol van 4G LTE netwerken, zal de nieuwe iPad nooit in staat zijn om op deze nieuwe netwerken te functioneren.

Het probleem zit hem namelijk in de frequenties waar de nieuwe iPad mee werkt. De iPad heeft antennes voor 4G netwerken op 700Mhz en 2100Mhz. In Europa maken telco’s echter gebruik van 800Mhz, 1800Mhz en 2.6Ghz.

Wie dus naar de winkel rent om een iPad 4G te kopen, komt bedrogen uit omdat het apparaat alleen met de oude 3G netwerken kan communiceren. Daardoor zullen wij niet in staat zijn de vruchten van Apple’s nieuwe technieken te plukken tenzij we naar Amerika verhuizen. Een beetje jammer…

Ondertussen blijven er meldingen binnenkomen over tegenvallende verkopen van de iPad. Ook in Amerika lukt het winkels niet om uit te verkopen. Vrijdag start de verkoop hier in Nederland. We zijn benieuwd hoe hard de verkoop hier zal lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram