BioShock Infinite Krijgt Releasedate (X360/PS3/PC)

Het lijkt erop dat de nieuwe BioShock er eindelijk aan zit te komen. Nee, niet overmorgen of begin van ze zomer, maar in de herfst. De releasedate is namelijk op 19 oktober gezet. De game zal tegelijk op de Xbox 360, Playstation 3 en de PC uitkomen.

BioShock Infinite wordt door Irrational Games ontwikkeld en wist op de E3 al 75 redactieprijzen in ontvangst te nemen. Dat is niet vreemd, want het originele BioShock was al een geweldige game om te spelen. In totaal wist 2K Games dan ook 9 miljoen exemplaren van het originele BioShock te verkopen. Inmiddels is Irrational Games al vier jaar met deze opvolger bezig.

In BioShock Infinite neem je plaats in de rol van Booker DeWitt, een taaie voormalige Pinkerton-agent, samen met de revolutionaire AI partner Elizabeth. In een fictief Amerika van 1912 proberen de twee uit alle macht Columbia te onvluchten, een stad die zweeft tussen de wolken. Gewapend met een arsenaal aan nieuwe wapens en vaardigheden gaan ze het gevecht aan met hun vijanden in unieke en uitgestrekte omgevingen. De klassieke BioShock gameplay gaat gepaard met innovaties zoals luchtgevechten op supersnelle Sky-lines.

Wij kunnen niet wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events