Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Angry Birds Space Komt naar Windows Phone

Afgelopen week lanceerde Apple de iPad in Nederland en diezelfde dag zag ook de nieuwe Angry Birds Space game het leven. Gezien het succes van Angry Birds en de Finse achtergrond van de studio die de game maakt, is het natuurlijk niet geheel verrassend dat de Finse studio nu samen met Nokia aan Angry Birds Space voor Windows Phone werkt.

Angry Birds en Windows Phone hebben een lange geschiedenis. Microsoft beeldde voor de release van het eerste toestel al een icoontje van Angry Birds op een Windows Phone toestel af. Je snapt het al, daar kwam ellende van omdat Rovio per direct aankondigde dat het nog niet aan een Angry Birds voor Windows Phone werkte.

Nu Space er is, en Nokia natuurlijk enorm afhankelijk is van het succes van Windows Phone, is het tijd voor Rovio en Nokia om samen te werken. Wanneer de Windows Phone versie van Angry Birds Space af is, wilde Rovio nog niet vertellen. Toch is het fijn om te weten dat de game eraan zit te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.